Στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα τον Προμηθέα (13/10, 15:45), ματς το οποίο – κατά τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο – θα φανούν οι αδυναμίες της ομάδας. 

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π… blogαρε στο site του ΕΣΑΚΕ γράφοντας για την νίκη της πρεμιέρας επί της Α.Ε.Κ., την ανεβασμένη ψυχολογία του ίδιου και των συμπαικτών του καθώς και για τον… Ευρωπαίο Προμηθέα Πάτρας. 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: 
“Η νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Α.Ε.Κ. μας βοηθάει στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης και μας δίνει το δικαίωμα να μπούμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, που όλες οι ομάδες ψάχνουν ακόμη τα πατήματα τους. Για μας όμως το ζητούμενο είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και να φτάσουμε σε σημείο να αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες μας σαν ομάδα… Κι αυτό θα γίνει μόνο με σκληρή δουλειά, πίστη και συγκέντρωση. Κι αυτό θα κάνουμε.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον Προμηθέα και μάλιστα εκτός έδρας. Οι αντίπαλοι μας, κάνουν εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα και οφείλουμε να τους συγχαρούμε για την πρώτη ευρωπαϊκή τους νίκη. Είναι μια ομάδα πολύ γεμάτη, με εξαιρετική ψυχολογία και με τον κόσμο στο πλευρό της, είναι το φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Για μας και αυτό το ματς θα είναι ένα τεστ για να δούμε τις αδυναμίες μας. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του ματς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε”.