Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola “ανηφορίζει” έως την Χαλκίδα και το κλειστό της Κανήθου προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κύμη (27/10, 15:45, ΕΡΤ2) για την 4η αγωνιστική της Basket League. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, γράφοντας στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. αναφέρθηκε στην εκτός έδρας δοκιμασία του Γ.Σ.Π., στα κριτήρια που θα δώσουν την νίκη καθώς και στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα η οποία την “κρατάει” αήττητη έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του: 
“Απέναντι στον Χολαργό, πήραμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και επειδή δείξαμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε το «πρέπει» με επιτυχία. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. 

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με την Κύμη, όπου οι συνθήκες είναι διαφορετικές καθώς το άγχος το έχει ο αντίπαλος μας. Η Κύμη είναι μία πολύ σκληρή ομάδα, που παίζει καλή άμυνα, έχει καλό προπονητή και ειδικά στην έδρα της είναι πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος. Παρά το γεγονός ότι τους έχουμε αντιμετωπίσει ήδη σε ένα φιλικό, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν άλλα δεδομένα καθώς η παρουσία του Μπολντς δίνει πολλές λύσεις επιθετικά στην Κύμη.

Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο και να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε, διεκδικώντας ότι καλύτερο μας αναλογεί από το ματς. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όπως λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο καλύτερος να νικήσει”.