Με τον ΝΟ Λάρισας θα αναμετρηθεί η ομάδα πόλο του Γ.Σ. Περιστερίου το Σάββατο (29/11, 16:00) στο Κολυμβητήριο της Χωράφας, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Ο Κώστας Πασλής και οι πολίστες του ΓΣΠ θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα για να επιστρέψουν στις νίκες και να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν.

«Η ομάδα μας δεν έχει κανένα περιθώριο λάθους αυτή την αγωνιστική. Πρέπει να δείξουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο συγκέντρωση και αφοσίωση, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που χρειάζεται για να ξεκινήσουμε μια πορεία με καλές εμφανίσεις και επιστροφές στις νίκες» δήλωσε ο περιφερειακός του Γ.Σ. Περιστερίου Διονύσης Μπραΐμης για την αναμέτρηση με την Θεσσαλική ομάδα.

«Η Λάρισα είναι αξιόμαχη αντίπαλος, αλλά πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο και να μην δώσουμε καθόλου χώρο να αμφισβητήσει την ικανότητα της ομάδας μας» συμπλήρωσε.