Παρότι κλήθηκαν μέσα σε μια ημέρα έπειτα από μια άδικη απόφαση να ετοιμαστούν για τα play out του πρωταθλήματος πόλο των Ανδρών, οι πολίστες της ομάδας του ΓΣ Περιστερίου ανταποκρίθηκαν με επιτυχία κερδίζοντας άνετα (13-7) τον ΑΟΠ Φαλήρου! Οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα του Σαββάτου (7/5, 17:00) στο κολυμβητήριο του Φαλήρου, όπου οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν τη νίκη για να ολοκληρώσουν με αυτό τον τρόπο τις υποχρεώσεις τους για τη φετινή σεζόν.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι πολίστες του Κώστα Λούδη πήραν ένα μικρό προβάδισμα (3-2), ενώ στη δεύτερη περίοδο υπήρχε μια ισορροπία (3-3). Στο τρίτο 8λεπτο ο ΓΣ Περιστερίου με ένα επιμέρους 3-2 ξέφυγε στο σκορ και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα στο τέταρτο 8λεπτο κυριαρχώντας πλήρως του αντιπάλου του.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-2, 3-3, 3-2, 4-0.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 3, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 1, Τοράκης 1, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ (Κραβαρίτης): Πετρόπουλος, Τζώρτζης 1, Σέιν 1, Καλής, Κλήμος, Καραβιώτης 1, Κουρμελές, Ντεφρέιτας 3, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης, Τσαχειλίδης 1, Τσαγγάρης, Μητράκης, Κοντωνής, Χέλμης.

5μ.μ. σαββατο μες νικη τελειώσαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις, μένουμε στην κατηγορία και είσαι ένατος.

Λούδης: «Μια απόφαση καταδικαστική και άδικη»

Στον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες του έπειτα από την ανακοίνωση της πολύ βαριάς και άδικης τιμωρίας που επιβλήθηκε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που οδήγησε την ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στα play out από τα play offs, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Συλλόγου Κώστας Λούδης.

«Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά σ’ ένα πολύ δύσκολο αγώνα από άποψης ψυχολογίας και πνευματικής συγκέντρωσης. Όποιος έχει κάνει αθλητισμό καταλαβαίνει τι σημαίνει να βγαίνει μια απόφαση τόσο καταδικαστική και άδικη για την ομάδα και την προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό τον χρόνο. Και να πρέπει μέσα σε 24 ώρες, χωρίς να ξέρουμε ούτε με ποιον αντίπαλο θα παίξουμε, πότε και που να προετοιμαστούμε. Μέσα σε 24 ώρες να πρέπει να ανταπεξέλθουν σ’ ένα παιχνίδι με μια αξιόμαχη ομάδα όπως είναι το Παλαιό Φάληρο» δήλωσε ο προπονητής του ΓΣΠ.

Και συμπλήρωσε: «Τα παιδιά ανταποκριθήκανε, πήραμε τη νίκη που ήταν το ζητούμενο και θέλουμε να τελειώσουμε το Σάββατο (7/5, 17:00) αυτή τη χρονιά με όσο το δυνατόν περισσότερη αξιοπρέπεια».