Ένα βήμα από το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο Ανδρών βρίσκεται ο ΓΣ Περιστερίου που υποδέχεται την Τετάρτη (2/3, 8:30) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» την ομάδα της Βουλιαγμένης στο νοκ άουτ προημιτελικό του θεσμού!

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη προέρχονται από δυο ήττες στο πρωτάθλημα (από ΑΕΚ και Εθνικό), αλλά θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα, για να μπορέσουν να κάμψουν την αντίσταση του αντιπάλου και να πάρουν το «εισιτήριο» για το Final-4 της διοργάνωσης.

«Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο» ήταν το πρώτο σχόλιο του Διονύση Καρούντζου για την «μονομαχία» με τη Βουλιαγμένη και συνέχισε: «Προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα τόσο εμείς, όσο και ο αντίπαλος και αυτός είναι ένας λόγος που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το ματς. Παρ’ ολ’ αυτά, θεωρώ ότι έχουμε πιθανότητες, αν καταφέρουμε να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος και αν διορθώσουμε κάποια πράγματα στην άμυνα, να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη και την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου».

Όσο για την πίεση που υπάρχει, εξαιτίας του γεγονότος ότι πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση, ο Διονύσης Καρούντζος, υπογράμμισε: «Υπάρχει πίεση, αλλά περισσότερο στον αντίπαλο μας, την Βουλιαγμένη. Το Κύπελλο είναι και θέμα τύχης. Από κει και πέρα, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε, καθώς το έχουμε κάνει ήδη στην έδρα του αντιπάλου. Θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας».