Την τρίτη του ήττα, σε τέσσερα παιχνίδια στην Α1 πόλο των Ανδρών γνώρισε ο Γ.Σ. Περιστερίου καθώς ο Ν.Ο. Χίου αποδείχθηκε απροσπέλαστο εμπόδιο (9-5). 

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τους παίκτες του Κώστα Λούδη να κυνηγάνε στο σκορ. Μάλιστα βρέθηκαν πίσω με τρία γκολ διαφορά (4-1) με το τέλος της πρώτης περιόδου, ενώ στις αρχές τις δεύτερης έχαναν με 5-1. Το γκολ του Φωκά όμως, κι αυτό του Spooner έβαλαν εκ νέου τον Γ.Σ.Π. στο παιχνίδι μειώνοντας σε 5-3 αλλά βγήκε από αυτό, όταν δέχθηκε τρία τέρματα για το 8-3, λίγο πριν ολοκληρωθεί το τρίτο οκτάλεπτο. 

Με τον Κλήμο να ευστοχεί από την γωνία, ο Γ.Σ.Π. μείωσε σε 8-4 με την διαφορά των τεσσάρων τερμάτων να παραμένει έως το τέλος της αναμέτρησης. Κάπως έτσι, ήρθε η τρίτη ήττα σε τέσσερα παιχνίδια στην Α1. 
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 2-1, 1-1
Ν.Ο. Χίου: Γρηγοριάδης, Μιμίδης, Καρακούρος Μ., Τζελάτης, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Σωτηριάνος, Γαβαλάς, Μπλάζεβιτς, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Γδύσης
Γ.Σ Περιστερίου: Δαλμάρας, Παπανικολάου, Γκάρντιγιαν, Σπούνερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας, Κλήμος, Φωκάς, Τσαγκάρης, Τσαλίκης