Ο Γ.Σ. Περιστερίου θα υποδεχθεί τον Π.Α.Ο.Κ. (8/12, 16:00) κι ο Στέλιος Δαλμάρας πιστεύει πως, αν άπαντες στην ομάδα μείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο, θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα. 

Η 8η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών βρίσκει εκ νέου την ομάδα του Κώστα Λούδη… οικοδέσποινα καθώς μετά τον Εθνικό, θα φιλοξενήσει και τον Π.Α.Ο.Κ., αναμέτρηση από την οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Το έργο μοιάζει δύσκολο “αλλά δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για εμάς” δηλώνει ο Στέλιος Δαλμάρας που πιστεύει πως “με την προετοιμασία που έχουμε κάνει καθώς και με την ανάλυση του αντιπάλου στο βίντεο, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Είτε αυτό είναι η ισοπαλία  – γιατί κι ο ένας βαθμός πολύτιμος είναι – είτε φυσικά, η νίκη. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις δικές μας αποδόσεις. Αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής, από την αρχή έως το τέλος, νομίζω πως θα έχουμε πετύχει κάτι καλό”. 

Ο 19χρονος τερματοφύλακας του Γ.Σ.Π. αναφέρθηκε, επίσης, στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του σχολιάζοντας πως “είναι το δυνατό μας σημείο” ενώ στάθηκε και στα ατού του “δικεφάλου του Βορρά” που πρέπει να περιοριστούν: “Ο Π.Α.ΟΚ. διαθέτει έναν πολύ καλό κι έμπειρο παίκτη, τον Διονύση Καρούτζο. Επ’ ουδενί όμως πρέπει να περιορίσουμε μόνο αυτόν διότι όλη η ομάδα αποτελείται από αξιόλογους πολίστες. Θέλει μεγάλη προσοχή και καθαρό μυαλό”.