Σε μία μεταγραφή διεθνούς βεληνεκούς προχώρησε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Περιστερίου, καθώς απέκτησε για την ερχόμενη σεζόν τον Ούγγρο αριστερόχειρα περιφερειακό Φάρκας Ντόρι, που αποτελεί σημαντική ενίσχυση για τους «κυανοκίτρινους» εν όψει των τριπλών υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα της Α1, στο Κύπελλο Ελλάδος και στο Euro Cup.

Ο Ντόρι (γεν. 11/9/1993, ύψος 2,02, βάρος 101 κιλά), όχι μόνο προέρχεται από τη μεγαλύτερη σχολή υδατοσφαίρισης στον κόσμο, την ουγγρική, αλλά τις τρεις τελευταίες σεζόν ανήκε και σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες της χρονιάς που τελειώνει, τη Ντόσα Σολνόκ, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, κατέκτησε το Euro Cup και ήταν και φιναλίστ του Κυπέλλου Ουγγαρίας.

Τη σεζόν 2014-15 αγωνίσθηκε στην ουγγρική Σέντες, από το 2015 έως το 2017 στη Φερεντσβάρος με την οποία κατέκτησε το Euro Cup, ενώ τη σεζόν 2017-18 κατέκτησε το νταμπλ στη Σερβία με τα χρώματα της Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Με την προσθήκη του Μαγυάρου άσσου, λόγω και του ότι είναι αριστερόχειρας, προστίθεται ευελιξία στο ρόστερ που θα έχει του χρόνου στη διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λούδης.