Σε μία ακόμη κίνηση ενίσχυσης προχώρησε η ομάδα πόλο του Περιστερίου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ματθαίου Σαλτερή, του 27χρονου τερματοφύλακα, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο και νωρίτερα στον Παναθηναϊκό.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Ματθαίος Σαλτερής, δήλωσε πολύ χαρούμενος που έγινε μέλος της ομάδας του Περιστερίου και πρόσθεσε:

«Θέλω και ελπίζω να γίνω κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Με όσα έχουν συμβεί στην κοινωνία με τον κορωνοϊό, αυτό που εύχομαι πρώτα απ’ όλα είναι να έχουμε την υγεία μας, προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Σίγουρα η πανδημία έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, αλλά εύχομαι πλέον όλα να ξεπεραστούν και να γίνει ένα υγιές πρωτάθλημα που δεν θα αντιμετωπίσει εμπόδια στην διεξαγωγή του, όπως πέρυσι».

Η παρουσία στην Ευρώπη είναι κάτι που αποτελεί δέλεαρ για τους αθλητές και στο πόλο:

«Η Ευρώπη είναι πάντα μια πρόκληση για όλους τους παίκτες και επειδή στο Περιστέρι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση, πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να παίξουμε σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που έχει δοκιμαστεί η ομάδα ως τώρα. Και αυτό το γεγονός αποτελεί μια πρόκληση για το Σύλλογο. Αν καταφέρουμε και γίνουν τα παιχνίδια της Ευρώπης στην χώρα μας, θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε και την στήριξη του κόσμου, όπως θεωρώ ότι θα την έχουμε και στους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».