Οι Παίδες δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης (10-11) γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα στον όμιλο τους, δυσκολεύοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα του Κώστα Πασλή “πλήρωσε” το κακό πρώτο οκτάλεπτο καθώς σε αυτό το διάστημα δέχθηκε τέσσερα γκολ και σκοράροντας μόλις ένα. Η συνέχεια, βρήκε τους νεαρούς πολίστες να αντιδρούν και να “ροκανίζουν” την διαφορά χάρις τα επτά τέρματα του Παπασταμόπουλου, ωστόσο, το θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα, ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη ήττα που δυσκολεύει την πρόκριση καθώς στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες του Α’ ομίλου. 

Συνεπώς, ακόμα και αν γίνει το 2×2 απέναντι σε Ν.Ο, Χανίων (5/5, 10:00) και Νηρέα Γέρακα (5/5, 18:00), οι παίκτες του Γ.Σ.Π. Θα περιμένουν και τα αποτελέσματα των υπολοίπων αναμετρήσεων. 
Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-2, 5-3, 3-2
Γ.Σ. Περιστερίου (Πασλής): Γιαννουλάτος, Λεμονής, Μπορδόκας, Χατζάκης, Παπασταμόπουλος (7), Ζαφειρόπουλος, Μαστρογιαννάκος, Δημητρίου, Λίτινας (1), Βαρελτζής, Χατζηαθανασίου (2), Παλαμάρης, Μπρατάκος