Την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών συνεχίζει η ομάδα υδατοσφαίρισης του Περιστερίου, που επικράτησε και του Εθνικού με 12-5 στο Κολυμβητήριο της Χωράφας και έκανε το «3 στα 3» ως τώρα στο πρωτάθλημα!

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη πήραν ένα προβάδισμα ενός τέρματος (2-1) στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ το επόμενο ήταν ισορροπημένο (2-2). Στην τρίτη περίοδο όμως, με τον Χρήστο Μπιτσάκο να είναι αποτελεσματικός (είχε πέντε τέρματα) και τον αδερφό του Αντώνη να σημειώνει άλλα τέσσερα τέρματα, μπόρεσαν να ξεφύγουν (4-2) βάζοντας τα θεμέλια για τη νίκη της ομάδας τους.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα πόλο Νέων Ανδρών του ΓΣΠ το πρωί της Κυριακής (31/10, 11:00) ο Νηρέας Γέρακα στο Κολυμβητήριο της Χωράφας, όπου οι «κυανοκίτρινοι» με νίκη καταλαμβάνουν την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 4-2, 4-0

Περιστέρι (Λούδης): Δαμίγος, Μαστρογιαννάκος Ν., Κυριαζής, Μαστρογιαννάκος Δ. 2, Δημητρίου, Ρέππας, Μπιτσάκος Χ. 5, Χωματάς, Μυρίλος 1, Μπιτσάκος Α. 4, Πίνης, Λεμονής, Μπρατάκος, Λίτινας, Κυριακόπουλος

Εθνικός (Καριοφύλλης): Λεσιώτης, Καραμολέγκος Γ., Καραμολέγκος Μ., Γαρδέρης 1, Βλαχάκης, Ιωάννου, Πίτσος, Καραμπάτης, Παλυβός, Πετράκης, Νάνος, Βαλλιανάτος, Βάης, Μάνδαλος 4, Κώνστας