Ο ΓΣ Περιστέρι κυριάρχησε πλήρως (12-4) του ΟΥΚ Βόλου εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης.

Με εξαιρετική άμυνα και τον Διονύση Καρούντζο να σημειώνει πέντε τέρματα, ο ΓΣ Περιστερίου επιβλήθηκε (12-4) του ΟΥΚ Βόλου εκτός έδρας στην επανεκκίνηση της Α1 Πόλο Ανδρών, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη μετά το πρώτο 8λεπτο που ήταν ισορροπημένο (2-2) κυριάρχησαν απόλυτα καθώς δέχθηκαν μόλις ένα τέρμα σε κάθε 8λεπτο (1-6 και 1-3), ενώ διαφύλαξαν την εστία τους στο τελευταίο 8λεπτο σημειώνοντας παράλληλα και ένα τέρμα.

Η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου στηρίχθηκε στην πολύ καλή άμυνα μέσα από την οποία δέχθηκε δυο τέρματα σε τρία από τα τέσσερα 8λεπτα, γεγονός που αν μη τι άλλο δείχνει ότι ακολουθήθηκε πιστά το πλάνο του προπονητή Κώστα Λούδη.

Ο Διονύσης Καρούντζος ήταν ο σκόρερ του ΓΣ Περιστερίου σε μια εμφάνιση όπου από την αρχή ως το τέλος του ματς είχαν τον απόλυτο έλεγχο, δείχνοντας παράλληλα και την ποιότητα τους, που τους έχει εδραιώσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Κώστας Λούδης: Σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε:

«Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως το περιμέναμε. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με την ομάδα του Βόλου και θεωρώ ότι μετά το πρώτο 8λεπτο παίξαμε πολύ καλή άμυνα και τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ. Πήραμε μια σημαντική νίκη, η οποία ήρθε εύκολα και παράλληλα μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω περισσότερο χρόνο στα νέα παιδιά της ομάδας».

Όσο για την συνέχεια, υποστήριξε: «Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι με την ομάδα της Χίου στο γήπεδο μας, που είναι πολύ σημαντικό για μας. Στόχος μας είναι η νίκη για να παραμείνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία».

Τα 8λεπτά: 2-2, 1-6, 1-3, 0-1.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ., Παπαβασιλείου, Μαρινάγης, Αλευρόπουλος 1, Μακρής, Στεργίου Γ., Χαμίτης, Νικηφορίδης 1, Κουφιδάκης, Νάσιος, Βλιώρας 1, Μπομπός 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π. 1, Φάρμερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 5, Μιρόνοφ, Κλήμος 2, Τζώρτζης 1, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.