Έτοιμοι για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών είναι στον ΓΣ Περιστερίου, με αντίπαλο το Σάββατο (27/3, 15:00) εκτός έδρας τον ΟΥΚ Βόλου, για την 7η αγωνιστική.

Ο Κώστας Λούδης έχει όλους τους πολίστες στην διάθεση του και με την επιστροφή στην δράση περιμένει να εμφανιστούν πανέτοιμοι για την υλοποίηση των στόχων τους.

«Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας με τον Βόλο, μια ομάδα θεωρητικά αδύναμη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά το ματς δεν παύει να έχει κινδύνους αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Θέλουμε πολύ να το κερδίσουμε. Σε κάθε περίπτωση, παιχνίδια που προέρχονται από μεγάλη διακοπή κρύβουν κινδύνους», εξηγεί ο προπονητής του Περιστερίου.

Όσον αφορά τον βαθμό δυσκολίας του εκτός έδρας αγώνα, υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι η έκβαση του εξαρτάται από την δική μας απόδοση και όχι από τον αντίπαλο. Αν εμείς εμφανιστούμε όπως στα προηγούμενα ματς, εύκολα η δύσκολα θα φτάσουμε στον στόχο».

Ενώ για την διακοπή που προηγήθηκε και το αν θα είναι κάτι που θα επιδράσει αρνητικά στην ομάδα, ο Κώστας Λούδης, σχολίασε:

«Σίγουρα δεν είναι καλό για καμία ομάδα να διακόπτεται ξαφνικά το πρωτάθλημα, πόσο μάλιστα για την δική μας που προερχόταν από την αναμέτρηση με την Βουλιαγμένη, όπου χάσαμε μεν, αλλά κάναμε μια καλή εμφάνιση. Η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Η διακοπή σίγουρα σε αποσυντονίζει, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, θέλουμε να βρούμε ρυθμό, αλλά να είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια, καθώς δεν έχουμε χρόνο. Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στο πρόγραμμα των δύο αγώνων την εβδομάδα που ακολουθεί. Τώρα αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Βόλου εκτός έδρας, φιλοξενούμε την ομάδα της Χίου και το επόμενο Σάββατο το Φάληρο εκτός».