Η αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών άρχισε και ο ΓΣ Περιστερίου προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (27/3, 15:00) με τον ΟΥΚ Βόλου.

«Η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη, γιατί μετά το μικρό μπρέικ επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δεν θέλουμε να το αφήσουμε στη μέση. Ξεκινάμε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των επτά αγωνιστικών, αρχής γενομένης από τον αγώνα στον Βόλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που κάνουμε και μακάρι να συνεχίσουμε και να μπούμε και στην εξάδα που οδηγεί στα play offs», δήλωσε ο Φίλιππος Καραμπέτσος.

«Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, θέλουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα με την μικρή εμπειρία που διαθέτουμε, αλλά με μεγάλη θέληση για διάκριση», συνέχισε ο τερματοφύλακας του Περιστερίου και πρόσθεσε:

«Ο Βόλος είναι μια ομάδα νεοφώτιστη, έχει δείξει καλά δείγματα γραφής, θέλει να δείξει τα καλύτερο της πρόσωπο παίζοντας εντός έδρας, αλλά εμείς, αν παρουσιαστούμε σοβαροί και παίξουμε ως ομάδα όπως κάναμε ως τώρα, μπορούμε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα».

Όσο για τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είπε:

«Οι συνθήκες για όλες τις ομάδες είναι πολύ δύσκολες, κάνουμε μόνο μια προπόνηση την ημέρα δυστυχώς, αλλά υπάρχει μεγάλη διάθεση και όρεξη απ’ όλους, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την φετινή πορεία του Περιστερίου στο πρωτάθλημα».