Οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι πολύ χαμηλές, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους πολίστες του ΓΣ Περιστερίου να προπονηθούν στο Κολυμβητήριο της Χωράφας.

Το πρωί του Σαββάτου (16/1) οι «κυανοκίτρινοι» γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Κώστα Λούδη και στην συνέχεια πέρασαν όλοι από τεστ Covid-19, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Μάλιστα, από τα τεστ κορωνοϊού πέρασε και ο Αλεξάντερ Μιρόνοφ, ο οποίος ήρθε την Πέμπτη (14/1) στην Ελλάδα από την Ρωσία και την Δευτέρα (18/1) αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας.

Ο Ρώσος αμυντικός, κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα και στην πρώτη προπόνησή του. έδωσε από ένα δώρο σε όλα τα μέλη της ομάδας, γεμίζοντάς τους χαρά με την ενέργεια του. Πρόσφερε σε όλους από ένα μπρελόκ πόλο με τα νούμερα του καθενός επάνω. Μια κίνηση που ενθουσίασε συμπαίκτες και προπονητές.

Στην συνέχεια, αφού ολοκληρώθηκε η προπόνηση και το τεστ Covid-19, όλοι βρέθηκαν στον γυμναστήριο του Κολυμβητηρίου, όπου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία  του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Φίλιππου Κότση. Το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό, κέρδισε ο τερματοφύλακας της ομάδας Στέλιος Δαλμάρας.