Ο ΓΣ Περιστερίου την επανέναρξη της Α1 πόλο ανδρών ηττήθηκε με 12-10 από την Βουλιαγμένη στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας», έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, η ομάδα πόλο ανδρών του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε με 12-10 από την Βουλιαγμένη στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Μετά την πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα, ύστερα από έξι αγώνες, οι πολίστες του ΓΣΠ παραμένουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από την πρωτοπόρο Βουλιαγμένη. Πλέον, έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης να διακοπούν τα πρωταθλήματα, το πόλο αναμένει τη νέα ΚΥΑ για να δει εάν θα γίνονται έστω προπονήσεις, μέχρι την επανεκκίνηση της Α1 πόλο.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενη με 3-0, δείχνοντας ότι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη απέναντι σ’ έναν  πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο που είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο όμως οκτάλεπτο, η χαλάρωση και ένα «νεκρό» διάστημα αξιοποιήθηκε από την ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν, που είχε ρυθμό λόγω των υποχρεώσεων της στο Euro Cup, και με ένα επιμέρους 2-6 ο ΝΟΒ πήρε το προβάδισμα με 6-5. Στην συνέχεια οι πολίστες του Περιστερίου, με μεγάλη προσπάθεια, ισοφάρισαν (8-8) στο τρίτο οκτάλεπτο, δημιουργώντας προσδοκίες. Όμως, η εμπειρία και η ποιότητα της Βουλιαγμένης έπαιξαν ρόλο στο τέταρτο οκτάλεπτο, όπου με ένα επιμέρους 4-2 οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη απέναντι στους «μαχητές» του Κώστα Λούδη.

Λούδης: «Είμαστε στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας υδατοσφαίρισης του Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε:

«Χάσαμε καθαρά λόγω απειρίας. Κοιτάξαμε την Βουλιαγμένη στα μάτια, ήμασταν πολύ καλοί στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, απλά είχαμε ένα κενό διάστημα όπου δεχθήκαμε τέσσερα γρήγορα γκολ από την Βουλιαγμένη στο δεύτερο οκτάλεπτο. Αναμφίβολα, είναι πιο έμπειρη ομάδα, με περισσότερες λύσεις και με διαφορετικούς στόχους. Είμαστε στενοχωρημένοι και πικραμένοι από το αποτέλεσμα. Όποιος το έβλεπε θα έλεγε ότι έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια απέναντι στο φαβορί του πρωταθλήματος, αλλά εμείς είμαστε στενοχωρημένοι που δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-6, 3-2, 2-4.

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Λαδάς Π., Αγκόρτσας 3, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Καρούτζος 2, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος

Βουλιαγμένη (Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 3, Αλυφραγκής 1, Τρούλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης 1, Λόζινα 1, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης