Με «όπλο» την πολύ καλή ψυχολογία και τις τρεις σερί νίκες ο ΓΣ Περιστερίου υποδέχεται την Τετάρτη (7/4, 17:00) στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας» τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

«Είναι ένα παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, που τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Για μας είναι τεράστιο το κίνητρο, θέλουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι όσο καλύτερο γίνεται, χωρίς πίεση και άγχος, για να δούμε πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε απέναντι σε μία τόσο ισχυρή ομάδα», δήλωσε ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Λούδης.

Όσο για το τι πρέπει να προσέξουν οι πολίστες της ομάδας του απέναντι στους «ερυθρόλευκους», εξήγησε:

«Τα πάντα! Ο Ολυμπιακός είναι υπερπλήρης, διαθέτει πληθώρα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων αθλητών και έχει τρομερό ρυθμό στο παιχνίδι του. Γι’ αυτό εμείς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους αφήσουμε να επιβάλουν τον ρυθμό τους, εκεί όπου υπερτερούν. Έχουν μεγάλο αβαντάζ σ’ αυτό το κομμάτι. Εμείς πρέπει να πάμε σε μεγάλες επιθέσεις, σίγουρες επιθέσεις, για να μην τους επιτρέψουμε να παίξουν το παιχνίδι στην κόντρα, που είναι και το αγαπημένο τους».