Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου και τα εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» συνεργάζονται στην υλοποίηση μιας σπουδαίας πρωτοβουλίας.
 
Την Κυριακή 19/2/2017 από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζων Κέννεντυ και Γιαννιτσών) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία με την συνδρομή του Νοσοκομείου «Αττικόν», του οποίου γιατροί και νοσοκόμες αιμοληψίας θα είναι παρόντες σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του γηπέδου.
 
Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθεί τράπεζα αίματος, στην οποία θα έχουν πρόσβαση τα μέλη του ΓΣΠ, που θα συνεισφέρουν, αλλά και οι οικογένειες τους, ένα προνόμιο που θα είναι ΜΟΝΙΜΟ και κυριολεκτικά… ανεκτίμητης αξίας!   Για τον λόγο αυτό θα χορηγηθούν κάρτες αιμοδότη σε όλους τους συμμετέχοντες.
 
Γιατί να δώσεις αίμα
 
Αναφέρουμε συχνά σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται, αποτελεί την πιο μεγάλη, την πιο ασύγκριτη αλτρουιστική πράξη αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τον άνθρωπο. Μια προσφορά τόσο ανώδυνη, αλλά και τόσο χρήσιμη.
 
Το να δίνουμε αίμα είναι χρέος όλων. Δικό μας χρέος, σαν Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, είναι να ευαισθητοποιήσουμε για την ανάγκη και την αξία αυτής της προσφοράς.
Να δώσουμε λίγο αίμα για να γεμίσει η ψυχή μας με τη χαρά και την ευτυχία μιας ζωντανής και γεμάτης νόημα παρουσίας μας στον κόσμο, να χαρίζουμε ζωή σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη αίματος. Να αισθανθούμε τη χαρά προσφέροντας αίμα στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο. Γι αυτό λοιπόν…
 
Δίνεις αίμα, δίνεις… ζωή!