Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος κάνει φινάλε στο κολυμβητήριο της Χωράφας κι ο Γιώργος Φωκάς θέλει την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα για.. καλές γιορτές!

Ο Γ.Σ. Περιστερίου βρίσκεται στην 10η θέση έχοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και επτά ήττες, ρεκόρ που θέλει να βελτιώσει στο φινάλε του πρώτου γύρου αλλά και του 2018. Ωστόσο, η αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα (21/12, 19:00) δεν θα είναι εύκολη, σύμφωνα με τον Γιώργο Φωκά “διότι παίζουμε με τον τρίτο της βαθμολογίας. Ξέρουμε πως ο Απόλλωνας διαθέτει έμπειρους παίκτες, ορισμένοι εξ αυτών κάνουν την διαφορά στην επίθεση αλλά αυτό δεν μας τρομάζει. Θα μπούμε δυνατά, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και θα παλέψουμε γι΄αυτό που μας αναλογεί. Θέλουμε να κάνουμε καλές γιορτές και τι καλύτερο από το να συνοδευτούν με μία νίκη που θα μας δώσει βαθμολογική ανάσα. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε”. 

Ο 23χρονος περιφερειακός αναφέρθηκε και στο επιθετικό πρόβλημα του Γ.Σ.Π., λέγοντας πως “φαίνεται πως έχουμε ένα μικρό πρόβλημα, πως κολλάμε για να βάλουμε γκολ. Το δουλεύουμε όμως στην προπόνηση και μακάρι, από αύριο, να έχει λυθεί. Έχουμε πολύ καλή άμυνα, αν αρχίσουν να μπαίνουν και τα γκολ, η εικόνα μας θα είναι πολύ καλύτερη στον δεύτερο γύρο”.