Ο Γ.Σ. Περιστερίου αναζητούσε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό, το σουτ του Κωνσταντίνου Κουκουμάκη όμως σε “νεκρό” χρόνο δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με 5-6.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ομάδα του Κώστα Λούδη καθώς με γκολ των Ποσειδώνα Τσαγκάρη και Sean Spooner, προηγήθηκε με 2-1 πριν ο Καναδός βρει εκ νέου δίχτυα για το 3-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος. Η συνέχεια βρήκε τις δύο ομάδες να μάχονται για το προβάδισμα με τον Εθνικό να προσπερνάει με 4-6 με τον Μπεριστιάνο να νικάει τον Δημήτρη Τσαλίκη που είχε πάρει την θέση του τραυματία Στέλιου Δαλμάρα (δέχθηκε μπάλα στο πρόσωπο). 

Με το ρολόι να θέλει τρία λεπτά για να μηδενίσει, ο Γ.Σ.Π. προσπάθησε για την ανατροπή κι αρχικά μείωσε σε 5-6 με τον Κουκουμάκη να σκοράρει στον “παραπάνω”. Ο ίδιος παίκτης είχε δύο ακόμα ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά και τα σουτ του σταμάτησαν πάνω στον Καραμπέτσο με αποτέλεσμα, να έρθει το αρνητικό αποτέλεσμα. 
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 0-1, 1-1
Γ.Σ. Περιστερίου (Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου, Gardijan, Spooner 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναργιώτογλου, Αγκόρτσας, Κλήμος, Φωκάς 1, Τσαγκάρης 1, Τσαλίκης, Γιαννουλάτος, Αμπατζής
Εθνικός (Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής 1, Λιαπάκης, Παπαδόγκωνας 1, Καραβιώτης, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος 2, Βαλλιανάτος, Πρωτοψάλτης, Σπηλιόπουλος, Ματθαίου