Την ευκαιρία να εξάγει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, θα έχει στο εκτός έδρας, φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (12/9, 18:45) με τον Χολαργό, ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο προπονητής του Γ.Σ. Περιστερίου αναμένεται να έχει στην διάθεση του, τόσο τον Keydren “Kee-Kee” Clark όσο και τον Ryan Harrow καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Το “παρών” θα δώσει και ο Γάιος Σκορδίλης που απουσίασε στο ματς με τον Ήφαιστο λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Το ιατρικό επιτελείο του Γ.Σ.Π., αντιμετώπισε με επιτυχία όλα τα θέματα ώστε οι αθλητές να επιστρέψουν με ασφάλεια στη δράση. 

Αμφίβολος για την αυριανή φιλική αναμέτρηση θα είναι o Jeff Allen καθώς ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στην γάμπα, ενώ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια καθώς βρίσκεται σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα. 

Στο μεταξύ, πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για τα εισιτήρια διαρκείας! Όποιος επιθυμεί να κλείσει θέση για τη νέα σεζόν μπορεί να επισκεφθεί τα  γραφεία του Συλλόγου ή να τηλεφωνήσει στο 210 57 77 147, προκειμένου να ενημερωθεί για τα εισιτήρια που έχουν απομείνει!