Την Τετάρτη (31/1) το βράδυ το κλειστό του Περιστερίου φιλοξένησε έναν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ, από αυτούς που στο τέλος του δεν υπάρχουν ηττημένοι, αλλά μόνο νικητές και χαμόγελα με πρωταγωνιστές τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και κυρίως τα παιδιά.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου φιλοξένησε την Εθνική ομάδα Παλαιμάχων και έπαιξαν μπάσκετ… για καλό σκοπό,  συμμετέχοντας στην φιλανθρωπική δράση για την στήριξη του συλλόγου  προστασίας σπαστικών παιδιών “Ανοιχτή πόρτα”  και του  Συλλόγου “Αγάπη για την ζωή”.

Οι φίλαθλοι (σ.σ αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ για την παρουσία τους) που βρέθηκαν στις κερκίδες κι ανάμεσα τους ο δήμαρχος της Πόλης μας, Ανδρέας Παχατουρίδης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μεγάλες δόξες του παρελθόντος, όπως ο κορυφαίος Έλληνας τεχνικός Γιάννης Ιωαννίδης, που είχε υπό τις οδηγίες τους μεταξύ άλλων τον Κώστα Τσαρτσαρή, τον Δήμο Ντικούδη, τον Ντούσαν Βούκσεβιτς, το Νίκο Χατζή κ.α., που συνέθεσαν την Εθνική ομάδα των Παλαιμάχων.

Απέναντι τους ο ΓΣ Περιστερίου, που παρατάχθηκε με ένα κράμα βετεράνων αθλητών και της σύγχρονης ομάδας, υπό τις οδηγίες του Νίκου Καραγιάνη.

Το τελικό σκορ ήταν 72-90, ωστόσο ο μεγάλος νικητής ήταν το ίδιο το μπάσκετ και τα παιδιά που αποτέλεσαν την πλειοψηφία στο γήπεδο και δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται με τους πρωταγωνιστές.

Δεκάλεπτα: 15-34, 36-53, 58-72, 72-90.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Παλαίμαχοι Εθνικής Ελλάδας (Γιάννης Ιωαννίδης): Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Χατζής, Γιάννης Γιαννούλης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Λημνιάτης, Σταύρος Δανιήλ, Γιώργος Γιαννουζάκος, Σάκης Τζαλαλής, Μιχάλης Υφαντής, Δημήτρης Καζιάνης.
ΓΣ Περιστερίου (Νίκος Καραγιάννης): Γιάννης Κρητικός, Νίκος Τσαγκόπουλος, Γιάννης Λαλάκης, Γιάννης Κομματάς, Κώστας Κώτσης, Γιώργος Αγιασωτέλης, Θοδωρής Προσκομάτης, Γιάνης Κωτσόπουλος, ΚιΚι Κλαρκ, Άλκης Παππάς, Μιχάλης Πολυτάρχου, Γιώργος Αγγέλου, Αντώνης Μάντζαρης, Γάιος Σκορδίλης, Θάνος Κωνσταντακόπουλος, Βασίλης Σίμτσακ, Τάσος Δημητριάδης, Θανάσης Δομπρογιάννης.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ