Η επιστροφή της ΚΑΕ Περιστέρι στα σαλόνια του ελληνικού µπάσκετ συνδυάζεται με μια νέα δυναμική συνεργασία με τη BIKOΣ Α.E., την κορυφαία εταιρία εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού και αναψυκτικών. Η νέα εποχή για την ομάδα σηματοδοτείται με την ονοµατοδοσία της από την Ηπειρωτική Βιοµηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.  

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. πάντοτε πιστή στις αθλητικές αξίες και τη συνέπεια, υποστηρίζει τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και συλλόγους στην Ελλάδα. Η νέα δυναμική συνεργασία της με την ΚΑΕ Περιστέρι βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στις αξίες της ομάδας και τη δυναµική που διαθέτει τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.  Τόσο η ΚΑΕ Περιστέρι όσο και η Ηπειρώτικη Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι απόλυτα πεπεισμένες ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουν κάνει υπερήφανο τον κόσμο του Περιστερίου αφενός μεν με τα αθλητικά επιτεύγματα της ομάδας, αφετέρου δε με την κοινωνική δράση της.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυµη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν Φυσικό Μεταλλικό Νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού. Με γνώμονα την ποιότητα που διέπει τα προϊόντα της εταιρείας, η Βίκος Cola και τα αναψυκτικά της είναι τα μόνα με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ»  και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χυμούς Ελληνικών φρούτων.