Με τον ΝΟ Λάρισας θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (5/3, 21:00) στο κολυμβητήριο της Χωράφας η ομάδα πόλο του Γ.Σ. Περιστερίου, για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Οι πολίστες του Κώστα Πασλή μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για την συνέχεια των υποχρεώσεων τους.

«Έχοντας μπει στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, που είναι η πιο σημαντική περίοδος της σεζόν, αντιμετωπίζουμε την Λάρισα, η οποία έχει δείξει πως εάν δεν εμφανιστούμε έτοιμοι για τον αγώνα θα μας τιμωρήσει» εξηγεί ο φουνταριστός του ΓΣΠ Κωνσταντίνος Κανδανολέων.

Και συμπλήρωσε: «Η ομάδα μας θεωρώ ότι έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και θα επιδιώξει να παρουσιάσει πράγματα τα οποία δουλεύει καθημερινά στην προπόνηση, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τέλος, ο πολίστας του Γ.Σ. Περιστερίου ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια τους. «Καλούμε τον κόσμο του Περιστερίου να ενισχύσει την προσπάθεια μας με την παρουσία του» επισήμανε.