Έτοιμοι να ανταποκριθούν τις απαιτήσεις των αγώνων με τον Απόλλωνα είναι στο Περιστέρι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και για τις θέσεις 3 – 4.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη θα αναμετρηθούν το βράδυ της Τρίτης (11/5, 20:30) στο Κολυμβητήριο στο Γουδή, με μειονέκτημα έδρας έναντι του αντιπάλου τους, που είναι από τις πλέον ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος.

«Πριν αναφερθώ στον Απόλλωνα έχω να πω ότι στον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ με την Βουλιαγμένη, βγάλαμε ενέργεια και αντίδραση», ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου τερματοφύλακα Φίλιππου Καραμπέτσου, ο οποίος συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα, παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, με μεγάλο μπάτζετ όπως είναι ο Απόλλων. Στόχος τους από την αρχή ήταν ο τελικός του πρωταθλήματος και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδος. Εμείς, ως πρωτάρηδες σ’ αυτή την διαδικασία του μικρού τελικού, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να απολαύσουμε τα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μια μεγάλη νίκη με κάποια από τις ομάδες που είναι πιο πάνω από εμάς. Είναι πολύ δύσκολο, όμως πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Παράλληλα, όπως εξήγησε ο Φίλιππος Καραμπέτσος, «η σειρά με τον Απόλλωνα είναι και μια καλή ευκαιρία για να προετοιμαστεί το Περιστέρι όσο καλύτερα γίνεται για τους αγώνες του Κυπέλλου».