Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Λούδη ανακοινώνει ο Γ.Σ. Περιστερίου. Ο ζωντανός θρύλος της ελληνικής υδατοσφαίρισης θα παραμείνει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας πόλο του Γ.Σ.Π., έχοντας ως στόχο την άμεση επάνοδο στην πρώτη κατηγορία.

“Στόχος μας είναι μόνο η άνοδος”

“Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να δει την ομάδα να αγωνίζεται στην Α1 και συνάμα να πρωταγωνιστεί σε αυτή. Και το όραμα αυτό ταυτίζεται με το δικό μου”, ανέφερε ο Κώστας Λούδης, αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γ.Σ.Π. και πρόσθεσε:

“Παραμένω λοιπόν στον σύλλογο, με μεγάλη μου χαρά, για να τον βοηθήσω να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Δεν θα είναι όμως και τόσο εύκολο. Κρατήσαμε μεν τον βασικό μας κορμό, κάναμε σημαντικές προσθήκες, ωστόσο, το πρωτάθλημα της Α2 είναι εξαιρετικά δύσκολο. Υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας, είναι η Α.Ε.Κ. που και λόγω ονόματος αλλά και ρόστερ έχει δυναμώσει αρκετά… Παρ’ όλα αυτά, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και θα κάνουμε όλα αυτά που πρέπει για να ανεβούμε κατηγορία, αλλά παράλληλα να θέσουμε τις βάσεις για μόνιμη παρουσία στην Α1”.