Να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα θέλει η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου το Σάββατο (20/11, 15:00) στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας», όπου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και θέλουν να πιστοποιήσουν απέναντι στους «πράσινους» την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση.

«Είναι ένα παιχνίδι όπου στόχος μας είναι αποκλειστικά η νίκη. Η ομάδα προσπαθεί εδώ και κάποιες αγωνιστικές να παίρνει τα αποτελέσματα για να ανεβαίνουμε αγωνιστικά» υποστήριξε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» Κώστας Λούδης αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε: «Με προσοχή και σοβαρότητα μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη, απέναντι στον Παναθηναϊκό που δεν έχει να χάσει τίποτε, ενώ προέρχεται και από μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Βουλιαγμένη».

Και κατέληξε: «Είναι ένα παιχνίδι που εξαρτάται καθαρά από την δική μας απόδοση! Το όπλο μας είναι η άμυνα και η κόντρα και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».