Αντιμέτωπη με την πολύ δυνατή ομάδα της Βουλιαγμένης θα τεθεί το απόγευμα του Σαββάτου (16/10, 18:00) η ομάδα πόλο του Περιστερίου στο Κολυμβητήριο της Χωράφας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους «κυανοκίτρινους», καθώς εκτός παραμένει ο Γιάννης Αγκόρτσας, ενώ πιθανότατα να πάρουν λίγο χρόνο ο Φάρκας Ντόρι και ο Φίλιππος Καραμπέτσος που έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

«Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε στην παρούσα φάση. Η Βουλιαγμένη είναι μία ομάδα με υψηλές προσδοκίες και μεγάλη ποιότητα, που ενισχύθηκε με παίκτες που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όπως είναι ο Σκουμπάκης και ο Καπότσης», ανέφερε ο τεχνικός του ΓΣΠ Κώστας Λούδης και συνέχισε:

«Εμείς, παρ’ όλο που όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τελευταία και ενώ χάσαμε και τις δύο τελευταίες προπονήσεις λόγω της κακοκαιρίας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως και πέρυσι, όταν κάναμε το ίδιο στα δύο από τα τρία ματς με την Βουλιαγμένη. Θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα υπερβάλουν εαυτούς και θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Το μεγάλο φαβορί είναι η Βουλιαγμένη, αλλά αυτό δεν μας βγάζει από τον στόχο μας, που είναι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και να διεκδικούμε το καλύτερο».

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας πόλο του Περιστερίου κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών του στο μεγάλο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη:

«Θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει, γιατί η παρουσία του μας δίνει δύναμη για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».