Τα άσχημα δύο πρώτα οκτάλεπτα κόστισαν στο Περιστέρι, που ηττήθηκε με 14-4 από τη Βουλιαγμένη στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη έχουν τώρα την ευκαιρία να ισοφαρίσουν τη σειρά την Παρασκευή (7/5, 20:00) στο Κολυμβητήριο της Χωράφας, προκειμένου να επιστρέψουν στην έδρα της Βουλιαγμένης για ένα τρίτο παιχνίδι.

Το Περιστέρι δεν σκόραρε στο πρώτο οκτάλεπτο και δέχθηκε τέσσερα τέρματα (4-0), ενώ συνέχισε να μην είναι αποτελεσματικό ούτε στην δεύτερη περίοδο (5-0), όπου επίσης δεν σκόραρε. Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος και το 3-3 στο τρίτο οκτάλεπτο ισορρόπησε τα πράγματα, αλλά το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί και μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία.

Λούδης: «Η Βουλιαγμένη μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια»
Βουλιαγμένη 14 - 4 Περιστέρι (φύλλο αγώνος)
Φύλλο αγώνος (κλικ για μεγέθυνση)

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Λούδης τόνισε:

«Όλα κρίθηκαν στην αρχή του παιχνιδιού που η Βουλιαγμένη μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια για να καθαρίσει το ματς. Γιατί έχει ως στόχο φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στο πρώτο οκτάλεπτο, με την ανοχή των διαιτητών που επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι, η ομάδα μας φάνηκε ότι δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση και εκεί κρίθηκαν όλα. Παίξαμε με μία ποιοτική και έμπειρη ομάδα και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις ένα παιχνίδι από το 4-0. Όλα όσα ακολούθησαν ήταν εντός εισαγωγικών φυσιολογικά. Τα λάθη μας, οι βεβιασμένες ενέργειες με συνέπεια να φτάσουμε σε αυτό το σκορ στο τέλος».

Όσο για το δεύτερο παιχνίδι της Παρασκευής (7/5, 20:00) στο Κολυμβητήριο της Χωράφας, ο έμπειρος τεχνικός είπε:

«Θεωρώ ότι και από ένα τέτοιο παιχνίδι έχεις κέρδος. Και το κέρδος είναι ένα πολύ καλό μάθημα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζεις έναν ημιτελικό πρωταθλήματος. Εκτιμώ ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι, ώστε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

Βουλιαγμένη (Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλυφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα 2, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης, Τσαταλιός 1, Βλάσσης 1

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π., Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 1, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Γιαννόπουλος, Μπιτσάκος 1