Έτοιμο για την ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών είναι το Περιστέρι, με την πρώτη πράξη να διεξάγεται την Τετάρτη του Πάσχα (5/5, 18:30) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού κόντρα στην πανίσχυρη ομάδα της Βουλιαγμένης.

Το δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (7/5, 20:00) στο Κολυμβητήριο της Χωράφας. Εφόσον χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι στα ημιτελικά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (9/5, 18:00) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Κώστας Λούδης
Κώστας Λούδης

«Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, είναι ένας αγώνας όπου θα πάμε να παλέψουμε από την αρχή, να είμαστε ανταγωνιστικοί, χωρίς να έχουμε άγχος και πίεση, έτσι ώστε να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε με έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο», αναφέρει ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Λούδης.

Όσο για το αν διευκολύνει τα πράγματα η έλλειψη πίεσης, έπειτα από την επίτευξη του στόχου με την παρουσία στην τετράδα και την έξοδο στην Ευρώπη, ο έμπειρος τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» παρατήρησε:

«Δεν υπάρχει πίεση του αποτελέσματος, ούτε άγχος, καθώς έχουμε κάνει ήδη την υπέρβαση με την είσοδο μας στην τετράδα και την έξοδο μας στην Ευρώπη. Αυτό που επιθυμούμε τώρα είναι να προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια με την Βουλιαγμένη. Δεν θέλουμε όμως απλά να συμμετάσχουμε και να είμαστε ο σάκος του μποξ για τον αντίπαλο, αλλά να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί από την σειρά αυτών των παιχνιδιών».