Να διευρύνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων θέλει η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου που αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (27/11, 18:00) εκτός έδρας την ομάδα της Χίου, στην 1η αγωνιστική του Β’ Γύρου της Α’ Φάσης, στο 36ο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να αξιοποιήσουν την ποιότητα τους, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που στην έδρα του είναι δυνατός.

«Στόχος μας είναι να συνεχίσει η ομάδα το νικηφόρο σερί της» είναι η πρώτη τοποθέτηση του τεχνικού του ΓΣΠ Κώστα Λούδη για την αναμέτρηση με την ομάδα της Χίου και προσθέτει: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή, καθώς η Χίος στην έδρα της παραδοσιακά ειναι δυνατή. Απο εμάς εξαρτάται βέβαια, από την δική μας απόδοση, να φτάσουμε στη νίκη».

Όσο για τα συστατικά που θα φέρουν το θετικό αποτέλεσμα, ο έμπειρος τεχνικός είναι ξεκάθαρος: «Θα πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αξιοποιώντας την δυνατότητα μας στην κόντρα επίθεση, έτσι ώστε να τελειώσουμε το ματς όσο μπορούμε πιο γρήγορα».