Την πρώτη θέση στον όμιλο στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών κατέκτησε η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου κερδίζοντας στον τελικό τον Νηρέα Γέρακα με 13-9 στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη κυριάρχησαν πλήρως από το πρώτο 8λεπτο (2-3) και με το 0-2 στην δεύτερη περίοδο έβαλαν τις βάσεις για την επικράτηση τους σε μια αναμέτρηση που είχαν τον πλήρη έλεγχο από την αρχή ως το τέλος με τους Αντώνη Μπιτσάκο και Μυρίλο να είναι οι πιο αποτελεσματικοί με τέσσερα και τρία τέρματα αντίστοιχα.

Τόσο ο ΓΣ Περιστερίου, όσο και οι Νηρέας Γέρακα, Εθνικός πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-3, 0-2, 4-4, 3-4.

ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ (Σταύρου): Κακλής, Τσατσούλης, Ζιάβας, Λούκος Θ. 1, Γιώλης 1, Λούκος Γ., Κασιμάτης 4, Ορφανός 1, Καραδήμος, Τζουμανίκας, Πρίφτης, Σπαθόπουλος 1, Γκριντζάλης, Ανάγνου 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Λούδης): Δαμίγος, Μαστρογιαννάκος Ν., Κυριαζής 1, Μαστρογιαννάκος Δ., Δημητρίου, Ρέππας, Μπιτσάκος Χ. 2, Χωματάς 2, Μυρίλος 3, Μπιτσάκος Αντ. 4, Πίνης, Λεμονής, Μπρατάκος, Λίτινας 1, Σάσαλος.