Ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης αναλύει την αναμέτρηση της Τετάρτης (31/3, 17:00) με το ΝΟ Χίου στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 8ηαγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών

Μετά το «διπλό» στο Βόλο ο ΓΣ Περιστερίου υποδέχεται την Τετάρτη (31/3, 17:00) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, τον ΝΟ Χίου. Οι πολίστες του Κώστα Λούδη στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος έδειξαν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, όπως φάνηκε και στην αναμέτρηση στον Βόλο.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μια ομάδα με ιστορία όπως η Χίος, η οποία προέρχεται από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Γλυφάδας» δήλωσε ο τεχνικός του ΓΣ Περιστερίου και συνέχισε: «Πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά. Ο στόχος είναι η νίκη και θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε αν παίξουμε όπως μπορούμε. Χρειάζεται πολύ προσπάθεια και προσοχή, γιατί είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και ταυτόχρονα διαθέτει πολλούς φερέλπιδες από τις ακαδημίες».

Όσο για το στοιχείο που θα καθορίσει την έκβαση του παιχνιδιού, ο Κώστας Λούδης, εξήγησε: «Ο ρυθμός θεωρώ ότι είναι το πιο βασικό. Αν επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι και φυσικά προσέξουμε την άμυνα, θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Είμαι λάτρης της άμυνας, γιατί θεωρώ ότι τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν από εκεί. Όσο για τον ρυθμό θέλουμε να πάμε στο δικό μας γρήγορο τέμπο, με το οποίο θα έχουμε ένα μεγάλο αβαντάζ, για την κατάκτηση της νίκης».