Με τον αέρα που δίνει στην ομάδα Πόλο του ΓΣ Περιστερίου το «2 στα 2» ως τώρα στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, υποδέχεται το Σάββατο (17/10, 4.30μ.μ.) στο Κολυμβητήριο της Χωράφας, τον Εθνικό Πειραιά, για την 3η αγωνιστική.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη που μετρούν ως τώρα δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Πανιώνιο (εντός) και τον Υδραϊκό (εκτός έδρας), θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με ιστορία.

«Στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και πετύχαμε ισάριθμες νίκες. Μάλιστα, στον τελευταίο αγώνα με τον Υδραϊκό κερδίσαμε έναν αντίπαλο με μεγαλύτερες προσδοκίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε!», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας Πόλο του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης και συνέχισε:

«Τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας τον Εθνικό Πειραιά, μια ομάδα με τεράστια ιστορία που εγώ σέβομαι απεριόριστα. Πρέπει να φτάσουμε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, για να πάρουμε τη νίκη που είναι και ο στόχος μας. Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί από την δική μας απόδοση και όχι από εκείνη του αντιπάλου. Αν παίξουμε σύμφωνα με τα στάνταρ που μπορούμε να παρουσιάσουμε ως ομάδα, θεωρώ ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές ανεξάρτητα από κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Εθνικός».