Το πρόγραμμα των αγώνων του Περιστερίου στις Συρακούσες για το Euro Cup

  • Παρασκευή, 1/10, 18:00: Ορτίτζια 11 – 8 Περιστέρι (livestream)
  • Σάββατο, 2/10, 16:30: Λούντβιγκσμπουργκ 6 – 11 Περιστέρι (livestream)
  • Κυριακή, 3/10, 11:30: Περιστέρι – Στρασμπούρ (livestream)

Παρότι αγωνίστηκε ξανά με την σημαντική απουσία του Ούγγρου Φάρκας Ντόρι, η ομάδα υδατοσφαίρισης του Περιστερίου επικράτησε της γερμανικής Λούντβιγκσμπουργκ με 11-6 στο Euro Cup στον όμιλο που διεξάγεται στις Συρακούσες και είναι πλέον μία ανάσα από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί νίκη πάση θυσία την Κυριακή το πρωί (3/10, 11.30) κόντρα στην πολύ δυνατή γαλλική Στρασμπούρ.

Ο Αλέξανδρος Παπανικολάου αποβλήθηκε στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, στο οποίο οι «κυανοκίτρινοι» κυριάρχησαν πλήρως (0-4), την ίδια στιγμή που η διαιτησία ήταν εχθρική για την ελληνική ομάδα.

Μόνο στη δεύτερη περίοδο οι πολίστες του Κώστα Λούδη βρέθηκαν πίσω (3-2), καθώς στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο είχαν τον έλεγχο (1-2 και 2-3 αντίστοιχα).

Πολύ αποτελεσματικός ήταν για τον ΓΣΠ στην επίθεση ο Νικόλας Παπασηφάκης, ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα, ενώ δύο πέτυχαν Γερακούδης  και Φάρμερ.

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Μυρίλος, Φάρμερ 2, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασιφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς 1, Σαλτερής