Το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι δίνει την Παρασκευή (25/2, 20:15) η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου με αντίπαλο τον Εθνικό, για την 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφάιρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

«Στόχος μας ξεκάθαρα μετά την ήττα που κάναμε εκτός έδρας από την ΑΕΚ, είναι η νίκη. Θέλουμε να μην έχουμε άλλες απώλειες. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με μια ομάδα που θα έλεγα ότι παίζει το τελευταίο της χαρτί αν θέλει να έχει μεγαλύτερες βλέψεις σ’ αυτή τη φάση των πλει οφ, γιατί έχει το μειονέκτημα ότι έκανε ήδη μια ήττα εντός έδρας από τον Υδραϊκό και γι’ αυτούς είναι τελικός» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας πόλο του ΓΣΠ Κώστας Λούδης. Και συμπλήρωσε: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη που για μας είναι πολύ σημαντική».

Όσο για την εικόνα που υπάρχει για τον αντίπαλο, ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων», εξήγησε: «Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που προέρχεται από τον άλλο όμιλο και δεν έχουμε παίξει ως τώρα. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τους έχουμε δει, έχουν βέβαια δυο σημαντικές απώλειες, τον Νικήτα Κόχυλα και τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο. Έχει όμως σημαντική προσθήκη με έναν ξένο παίκτη, τον Σάβελιτζ που είναι εξαιρετικός. Τον είδαμε με τον Υδραϊκό, πόσο επικίνδυνος και καλός σκόρερ είναι και θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή».