Ο Υδραϊκός αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας υδατοσφαίρισης του Περιστερίου για την 4η αγωνιστική τουπρωταθλήματος της Α1, το Σάββατο (23/10, 18:00) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς», εξηγεί ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Κώστας Λούδης και συνεχίζει:

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα που ξεπεράσαμε τα προβλήματα και έχουμε πλέον όλους τους πολίστες στην διάθεση μας, η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη και θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη, που είναι και ο στόχος μας».

Όσο για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του ΓΣΠ προκειμένου να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, υπογράμμισε:

«Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Θεωρώ ότι μπορούμε να έχουμε έναν υψηλό ρυθμό μέσα στο ματς, καθώς μας ευνοεί το γεγονός ότι έχουμε την δυνατότητα πολλών επιλογών στον αγώνα. Γι’ αυτό θεωρώ ότι θα έχουμε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, αν κρατήσουμε έναν υψηλό ρυθμό. Και φυσικά οφείλουμε να είμαστε καλοί στην άμυνα».