Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτo, οι Παίδες έκαναν την ανατροπή αλλά εν τέλει, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ν.Ο. Πατρών (11-9) στο δεύτερο τους παιχνίδι στο τουρνουά “Splash”. 

Ο Κώστας Πασλής είδε τους παίκτες του να ξεκινάνε δυνατά την αναμέτρηση  και με τους Λίτινα, Παπασταμόπουλο (δις) να βρίσκουν δίχτυα, να προηγούνται με 3-2  στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Η συνέχεια ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη για τον Γ.Σ.Π. καθώς δέχθηκε πέντε γκολ έως ότου ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο (7-5), ενώ βρέθηκε να κυνηγάει και διαφορά τριών τερμάτων στα μισά του τρίτου οκταλέπτου (10-7). Σε εκείνο το σημείο ήρθε η αντίδραση με τον Παπασταμόπουλο να μειώνει σε 10-8 πριν ο Χαϊκάλης κάνει και το 10-9, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε. Στον εναπομείναντα χρόνο, οι παίκτες του Πασλή προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα αλλά το γκολ που δέχθηκαν, 20 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, τους στέρησε κάθε ελπίδα. 
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-3, 3-3, 1-1
Γ.Σ Περιστερίου (Πασλής): Γιαννουλάτος, Λεμονής, Μπόρδοκας, Χατζάκης 1, Παπασταμόπουλος 6, Σινάκης, Μαστρογιαννάκος, Τακουμάκης, Λίτινας 2, Χατζηαθανασίου, Βαρελτζής, Παλαμάρης, Μπρατάκος, Ντουμάζιος, Κατζιλιέρης