Δυναμικά επέστρεψε η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στις νίκες κερδίζοντας με το εμφατικό 13-6 την ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών! Οι πολίστες του Κώστα Λούδη πήραν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, παίζοντας εξαιρετικό πόλο και ρίχνοντας στο… καναβάτσο την ΑΕΚ. Οι «κυανοκίτρινοι» το επόμενο Σάββατο (26/3, 16:00) για την 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης υποδέχονται στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» τον Εθνικό και θέλουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να «κλειδώσουν» την δεύτερη θέση στον όμιλο τους και να διεκδικήσουν την πρωτιά στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Υδραϊκό εκτός έδρας.

Από το πρώτο 8λεπτο οι πολίστες του Κώστα Λούδη είχαν το «πάνω χέρι» (2-1), ενώ στην δεύτερη περίοδο κυριάρχησαν πλήρως (4-1) παίρνοντας  μια διαφορά που την διατήρησαν ως το τέλος κερδίζοντας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού την ΑΕΚ που δεν κατάφερε να αντιδράσει.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-1, 4-1, 2-1, 5-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 2, Φάρμερ 2, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Αν. 1.

ΑΕΚ (Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 1, Κριέστοβατς 1, Βούκσεβιτς 2, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 1, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

Λούδης: «Αυτή είναι η εικόνα του ΓΣ Περιστερίου»!

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε ξεκινώντας τον δεύτερο γύρο, μετά τις εμφανίσεις του πρώτου γύρου της Β’ Φ’άσης, όπου δεν καταφέραμε να πετύχουμε μια νίκη. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι, θέλαμε πολύ τη νίκη και πραγματοποιήσαμε μια εμφάνιση που δεν ήταν έκπληξη για μας! Αυτή είναι η εικόνα του Περιστερίου. Μάλιστα πιστεύω ότι έχουμε και πολλά ακόμη περιθώρια βελτίωσης». Και πρόσθεσε: «Φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη, καθώς ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους βασικούς τομείς που κρίνουν ένα παιχνίδι. Ήμασταν σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο και γι’ αυτό φτάσαμε σε μια ευρεία νίκη».

Όσο για τη συνέχεια και την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Εθνικό, εξήγησε: «Έχουμε μπροστά μας πλέον το παιχνίδι με τον Εθνικό στην έδρα μας, όπου θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη για να εξασφαλίσουμε την δεύτερη θέση και να πάμε στον αγώνα με τον Υδραϊκό εκτός έδρας να διεκδικήσουμε την πρωτιά».