Το Περιστέρι είναι μια εργατούπολη που ξέρει πολύ καλά την έννοια των λέξεων φιλοξενία, αλληλεγγύη και προσφορά κι ο ΓΣΠ ως γνήσιο τέκνο της δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Έτσι, στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου με αντίπαλο τον ΑΣ Παπάγου, στις κερκίδες του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» φιλοξενήθηκαν περίπου 40 παιδιά, προσφυγόπουλα, από την Συρία και το Αφγανιστάν, που η μοίρα τα έχει φέρει στην χώρα μας.

Τα παιδιά, που φιλοξενούνται στο 5ο Γενικό Λύκειο Αθηνών, συνοδευόντουσαν από εκπροσώπους της «Mano Aperta» ομάδα-κουζίνα εκστρατείας, που φροντίζει για την σίτιση τους.

Οι μικροί φίλοι του μπάσκετ έγιναν ένθερμοι υποστηρικτές της ομάδας μας, πανηγύρισαν τα καλάθια κι απόλαυσαν το παιχνίδι (σ.σ.72-53) και μετά την ολοκλήρωση του είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Συλλόγου.

Η πόρτα μας θα είναι από δω και πέρα πάντα ανοικτή και περιμένουμε τα παιδιά αλλά και τους φίλους τους σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοδο του ΓΣΠ στην Α2.

 Ο Γενικός Αρχηγός του ΓΣΠ κ. Γιώργος Παρδακίδης με την μικρή Οχάρα!