Με νίκη (13-12) ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο διεθνές τουρνουά του Νόβισαντ η ομάδα πόλο ανδρών του ΓΣ Περιστερίου επί της Βοϊβοντίνα.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη μετά το 2-4 στην πρώτη περίοδο αντέδρασαν και με επιμέρους 3-2 στο δεύτερο 8λεπτο και 6-3 στο τρίτο έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Οι «κυανοκίτρινοι» έδειξαν πολύ καλά στοιχεία απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Η αποστολή του ΓΣΠ θα επιστρέψει στη βάση της το απόγευμα της Δευτέρας (26/9), προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-4, 3-2, 6-3, 2-3.

ΓΣ Περιστερίου (Λούδης): Χόλαντ, Λαδάς 1, Πρέκας, Καζάζης 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης 2, Μαστρογιαννάκος, Καρούντζος 5, Φώσκολος 2, Τσαχειλίδης, Τοράκης 1, Σαλτερής.

ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ (Μπάγιν): Σρεντόγιεβιτς, Μάριτς, Μίτροβιτς, Παρίντοβιτς, Τίρτορ, Μπιότσανιν 2, Πρεκόγκατσιτς, Ραντοβάνλιγια 2, Αμούσα 2, Γιουτμάς, Κασούμ 7, Βουίκοβιτς, Σλιγιέπτσεβιτς 1.

Λούδης: «Πήγαμε καλά παρά τις απουσίες μας»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Αν αναλογιστούμε ότι παίξαμε με ομάδες που είναι πιο έτοιμες και ξεκίνησαν νωρίτερα τις προετοιμασίες τους, ενώ εμείς είχαμε πολύ σημαντικές απουσίες (Χρυσοσπάθης, Ανδρέας και Χρήστος Μπιτσάκος). Με βάση αυτά τα δεδομένα η ομάδα πήγε πολύ καλά. Μας βοήθησε πολύ το τουρνουά, καθώς με εξαίρεση τον αγώνα με την Σέγκεντ όπου δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Ήταν σκληρά παιχνίδια και ότι καλύτερο για την προετοιμασία της ομάδας μας. Θεωρώ πολύ σημαντική τη νίκη επί της Βοϊβοντίνα στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά».

Ο ΓΣ Περιστερίου κατέλαβε την τρίτη θέση στο τουρνουά του Νόβισαντ ενώ ο Άγγελος Φώσκολος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης.