Την ήττα (19-11) γνώρισε η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου από την Ουγγρική Σέγκεντ στην δεύτερη ημέρα του διεθνούς τουρνουά του Νόβισαντ. Οι απουσίες που έχει ο ΓΣΠ (ο Θανάσης Χρυσοσπάθης έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού και δεν αγωνίζονται οι διεθνείς με την Νέων Ανδρών Χρήστο και Ανδρέα Μπιτσάκο) φάνηκαν απέναντι σ’ έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

Από το πρώτο 8λεπτο η Σέγκεντ είχε το προβάδισμα (2-4) και το διεύρυνε (2-5) στην δεύτερη περίοδο βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Οι πολίστες του Κώστα Λούδη έκαναν μεγάλη προσπάθεια στην Τρίτη περίοδο όπου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο (6-6), αλλά αυτό δεν έφτανε για να επιστρέψουν στο ματς.

Επόμενος αντίπαλος για τους «κυανοκίτρινους» το πρωί της Κυριακής (25/9, 11:00) η Βοϊβοντίνα, στο τελευταίο παιχνίδι του διεθνούς τουρνουά του Νόβισαντ.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-4, 2-5, 6-6, 1-4.

ΓΣ Περιστερίου (Λούδης): Χόλαντ, Λαδάς, Πρέκας 2, Καζάζης 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μαστρογιαννάκος, Καρούντζος 3, Φώσκολος 3, Τσαχειλίδης 1, Τοράκης 1, Σαλτερής.

Σέγκεντ (Κσάμπα): Μόλχαρ, Σάντα 2, Κάρντος 2, Τοθ, Μπόμπις 3, Χόρβατ Β., Μπάι 1, Χόρβατ Ζ., Κούρτι 4, Μπόρος 4, Πόργκε 3, Άκος, Γιάνος.