Παρουσία πλήθος κόσμου, αθλητών, προπονητών, διοικητικών παραγόντων και φίλων, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου  πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής (11/2) την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σε μια λαμπρή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε  στο Θέατρο Πολιτών.

Παρουσιαστής ήταν  ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Φρέσκος Δημήτρης, ενώ την  εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας  Παχατουρίδης και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.

Ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει και η  παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΕΣΚΑ, Κομπορόζου Γιώργου, ο οποίος και βράβευσε το τμήμα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  της Β’ Εθνικής (2016-17) και την παράλληλη άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Από τις πιο σημαντικές στιγμές ήταν η βράβευση του πρώην προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτριου Κατσίκη,  από τον πρώτο Πολίτη του Δήμου μας, για όλα όσα έχει προσφέρει στα αρχικά… περπατήματα  του ΓΣ Περιστερίου στην επαγγελματική κατηγορία του μπάσκετ.

Επίσης βραβεύτηκε ο αντιδήμαρχος, Βασίλειος Μπέτσης από τον πρόεδρο του Συλλόγου μας για την συνεχή στήριξη του στον ΓΣΠ, όχι μόνο βάση της ιδιότητας του, αλλά πάνω απ’ όλα ως έναν ένθερμο υποστηρικτή σε κάθε βήμα, δοκιμασία η νέο ξεκίνημα της ομάδας μας.

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα -επιβράβευση, ωστόσο, απ’ όλους τους παρευρισκόμενους έλαβαν τα παιδιά των Ακαδημιών Μπάσκετ, Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου για τις αγωνιστικές επιτυχίες τους σε επίπεδο Πανελληνίων πρωταθλημάτων, αλλά κυρίως για την συνεχή προσπάθεια των νεαρών αθλητών, οι οποίοι σε αυτά τα πρώτα τους βήματα επιδεικνύουν ιδιαίτερο ζήλο και αγνή αγάπη για τον αθλητισμό.

Σ’ αυτό στάθηκε κι ο πρόεδρος του συλλόγου, Φίλιππος Κότσης, κατά την ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους. Στον κοινό και μεγάλο στόχο που υπάρχει σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ώστε ο ΓΣΠ να δημιουργήσει  τις πιο δυνατές και ισχυρές ακαδημίες στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το μοίρασμα της βασιλόπιτας  και την ευχή να είμαστε όλοι μαζί ,ακόμη πιο δυνατοί ,ακόμη πιο διακριτοί, ακόμη πιο πολλοί τη νέα χρονιά .

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Mind your style (www.mindyourstyle.gr) για την ευγενική χορηγία και το Θέατρο Πολιτών για την φιλοξενία.