Ο ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Πασλή, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Συλλόγου. Ο έμπειρος προπονητής διετέλεσε επί σειρά ετών άμεσος συνεργάτης της ανδρικής ομάδας, ενώ είναι και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του ΓΣΠ.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση του ΓΣ Περιστερίου, ο Κώστας Πασλής, δήλωσε: «Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που μου έγινε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του τμήματος υδατοσφαίρισης Ανδρών του Γ.Σ. Περιστερίου. Όλοι εμείς που αγαπάμε το άθλημα και το υπηρετούμε, αλλά και η διοίκηση η οποία τα τελευταία 7-8 χρόνια στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα, καλούμαστε να δημιουργήσουμε ένα νέο τμήμα Ανδρών με διαφορετικά συστατικά και στόχους για το άμεσο μέλλον.

Προτεραιότητα μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα από νέους αθλητές με παρόν και μέλλον στην Ελληνική Υδατοσφαίριση, δίνοντας τους τη δυνατότητα να βγουν μπροστά, έτσι ώστε να είναι οι πρωταγωνιστές και όχι οι ρολίστες στην ομάδα».

Και συνέχισε: «Σκοπός και στόχος μου είναι να μάθουμε όλοι να αγωνιζόμαστε με ομαδικότητα, με μαχητικότητα και πειθαρχία, αλλά πάνω απ’ όλα με σεβασμό μεταξύ μας και προς τον σύλλογο.

Οι μέχρι τώρα ενέργειες για τη σύσταση της ομάδας δείχνουν ότι υπάρχει θέληση από πολλούς νέους αθλητές να συμμετάσχουν σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.
Είναι νωρίς για ανακοινώσεις, αλλά να είστε σίγουροι ότι ο Γ.Σ. Περιστερίου όχι μόνο δεν θα αποσυρθεί από την Α1 Εθνική κατηγορία υδατοσφαίρισης ανδρών αλλά αντιθέτως θα αγωνιστεί με ένα υγιές σύνολο, όπως αρμόζει στην ιστορία και στα δείγματα γραφής του συλλόγου.

Βέβαια, εκτός από τη σύσταση της νέας ομάδας ανδρών, τόσο ως προς τα πρόσωπα όσο και ως προς τον μέσο όρο ηλικίας των αθλητών, μέλημα μας θα είναι να συνεχιστεί το έργο που έχει ξεκινήσει στο σύλλογο εδώ και 6 χρόνια, που είναι η δημιουργία ανταγωνιστικών ηλικιακών κατηγοριών. Αυτή η προσπάθεια έχει ήδη αποδώσει καρπούς, καθώς η παρουσία του συλλόγου σε τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων είναι αδιάκοπη, και πλέον έχει εκπροσώπους στις ηλικιακές εθνικές ομάδες. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί με τον ίδιο και ακόμη περισσότερο ζήλο, κόντρα στις φήμες και σε ό,τι ακούγεται και συζητιέται στο χώρο της υδατοσφαίρισης».