Την ήττα (9-6) γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου από τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Χωράφας για την 8η αγωνιστική του G1 της Β’ Φάσης της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι «κυανονίτρινοι» τερμάτισαν στην 7η θέση και θα παίξουν στα play-in με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Εθνικό Πειραιά.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που κατέλαβε την 4η στην τελική βαθμολογία με 45 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των play off, με πλεονέκτημα έδρας, τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο ημίχρονο στη Χωράφα ήταν ισορροπημένο (3-3 στο πρώτο 8λεπτο και 2-2 στη δεύτερη περίοδο), ωστόσο στη συνέχεια ο Πανιώνιος με το επιμέρους 0-2 στο τρίτο 8λεπτο πήρε ένα προβάδισμα και το διατήρησε φτάνοντας στη νίκη.

TA 8ΛΕΠΤΑ: 3-3, 2-2, 0-2, 1-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Μπιτσάκος Κων., Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Τσαγκάρης, Αλευρίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 3, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 2, Μουρίκης, Γούνας 1, Σοφός, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Παυλοστάθης 1, Κατραούρας.