Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (7/6) στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» οι τελικές φάσεις του 3×3 Middle Season Tournament και του 3×3 Family Project, που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Περιστερίου σε μια ημέρα γεμάτη μπάσκετ, ενέργεια και χαμόγελα.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν τόσο οι αθλητές των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου, όσο και οι γονείς της Ακαδημίας, προσφέροντας ένα τρίωρο γεμάτο αγώνες, δράση και όμορφες στιγμές, με στόχο το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026 με τον καλύτερο τρόπο και ευχές για καλό καλοκαίρι σε όλους.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναμέτρηση γονέων απέναντι στους προπονητές, με τους μικρούς αθλητές να δημιουργούν από τις κερκίδες μια ζεστή και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το οικογενειακό κλίμα της Ακαδημίας του Γ.Σ. Περιστερίου.
Το «Bootlegger The Project» βρέθηκε ξανά δίπλα στον Σύλλογο, προσφέροντας δροσιά και ενέργεια στους παρευρισκόμενους καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Στο τέλος, αθλητές και γονείς παρέλαβαν τα μετάλλιά τους, ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη, με ακόμη περισσότερη διάθεση για μπάσκετ και αγωνιστική εξέλιξη.

























