Το Περιστέρι Βίκος Cola υποδέχεται την Κυριακή (11/11, 16:00, ΕΡΤ2) τον Ήφαιστο Λήμνου με μοναδικό στόχο να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στην Basket League και ταυτόχρονα να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του, παιχνίδι με παιχνίδι. 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, προετοιμάζει τους παίκτες του, για την πολύ μεγάλη μάχη, απέναντι στην ομάδα της Λήμνου που είναι πληρέστατη αγωνιστικά και ψυχολογικά ανεβασμένη από την εντός έδρας νίκη επί του Κολοσσού.

«Ο αγώνας με τον Ήφαιστο είναι ο κρισιμότερος που έχουμε δώσει έως τώρα! Και επειδή μετά την ήττα στην Κύμη, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες αλλά και διότι οι αντίπαλοι μας, έπειτα από την ήττα τους στη μεταξύ μας αναμέτρηση για το Κύπελλο, θα έχουν αυξημένο κίνητρο. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και να κρατήσει αλώβητη την έδρα μας. Το πρώτο βήμα όμως για τη νίκη είναι να γεμίσει το γήπεδο! Ο κόσμος του Περιστερίου πρέπει να δώσει δυναμικά το «παρών» και να δείξουμε για μια ακόμη φορά ότι το γήπεδο μας είναι μια από τις καλύτερες έδρες στην Ελλάδα!» τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Κ.Α.Ε., Γιώργος Πανταζόπουλος.