Με μεγάλες προσδοκίες ξεκινάει το Σάββατο (19/2, 14:00) η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας πόλο, με αντίπαλο τον Άρη στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Τα κορίτσια του Βαγγέλη Πάτρα έχουν δουλέψει σκληρά και είναι πανέτοιμα για να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

«Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα παρά τις δυσκολίες που έχει η φετινή χρονιά. Ελπίζουμε στο καλύτερο, να γίνει ένα πρωτάθλημα που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα αναβαθμίσει την Α2 Κατηγορία πόλο. Κάτι που θεωρώ πως ήδη έχει φανεί από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου όλες οι ομάδες έδειξαν ότι είναι ανταγωνιστικές. Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να κάνουμε την διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες και να παλέψουμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την άνοδο στην Α1 Κατηγορία» υποστήριξε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Άρη, ο Βαγγέλης Πάτρας, τόνισε: «Κάθε αρχή είναι δύσκολη, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι, να υποδεχθούμε τον Άρη. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι που θα έχει ενδιαφέρον και για μας και για τους φιλάθλους του Περιστερίου, από τους οποίους θέλουμε την συμπαράσταση και την υποστήριξη τους σ’ αυτή την προσπάθεια μας».