Το Περιστέρι Βίκος Cola πέρασε νικηφόρα από το “Nick Galis Hall” με το 68-62 επί του Άρη με τον Αργύρη Πεδουλάκη να αναφέρεται στον χαρακτήρα που “χτίζει” η ομάδα του. 

Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου πως “ήταν μια νίκη την οποία θέλαμε πάρα πολύ. Οι συνθήκες στο “Παλέ” είναι δύσκολες, γενικώς είναι μια δύσκολη έδρα, πιέζει ο κόσμος και δίνει ένταση στην ομάδα. Αυτές οι νίκες και ο τρόπος που ήρθε δίνουν χαρακτήρα στην ομάδα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, πηδήξαμε στα ριμπάουντ και γενικώς, ό,τι είχε να κάνει με δύναμη, ήμασταν εκεί. 

Αυτές οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα και σε ατομικό επίπεδο δίνουν στους παίκτες να καταλάβουν ότι μπορούν να κάνουν πράγματα στην καριέρα τους. Το “κλειδί” ήταν ότι μείναμε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας κομμάτι. Στην επίθεση προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε αδυναμίες του Άρη. Είχαμε κενά… νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια. Ο Άρης είναι μια σκληρή και δουλεμένη ομάδα. Έχει όλα τα εχέγγυα για να πάει καλύτερα στο μέλλον”. 

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε: “Εγώ λέω κάτι κάθε φορά. Τελειώνοντας ένα παιχνίδι έχω πει πολλές φορές ότι δεν είσαι έτοιμος να κάνεις ανάλυση, αλλά μπορείς να πεις τα κριτήρια παιχνιδιού. Αν κάποιος μου πει για κριτήρια… Μίλησα με ανθρώπους και μου είπαν να μην μιλάω μετά το παιχνίδι. Δεν μιλάω και στη ζωή που ζούμε δεν θα μιλήσω ποτέ για ό,τι ακούω κι επίσης δεν βλέπω. Πρέπει κάποιος να ξέρει που βρίσκεται. Θα πω λοιπόν ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι τα τελευταία τρία λεπτά, αλλά πήραμε λάθος αποφάσεις στην άμυνα. Η όλη κατάσταση επηρέασε τους παίκτες κι αυτό είναι δική μου ευθύνη”.