Το «2 στα 2» έκανε η ομάδα πόλο Ανδρών του ΓΣ Περιστερίου κερδίζοντας (18-9) και στο δεύτερο παιχνίδι για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος το Παλαιό Φάληρο εκτός έδρας εξασφαλίζοντας με άνεση την παραμονή στην κατηγορία. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για τη σωτηρία τους στην τελική φάση των πλέι άουτ, με πλεονέκτημα έδρας, κόντρα στον Άρη.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη κυριάρχησαν πλήρως από το ξεκίνημα της αναμέτρησης (1-6 στο πρώτο 8λεπτο) και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τους. Με το κλείσιμο του πρώτου μέρους και με επιμέρους 7-3 στην δεύτερη περίοδο η ομάδα του ΓΣΠ είχε το προβάδισμα με 13-4. Η διαφορά αυτλή επέτρεψε στους «κυανοκίτρινους» να χαμηλώσουν την ταχύτητα τους φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 1-6, 3-7, 3-3, 2-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κραβαρίτης): Πετρόπουλος, Τζώρτζης 1, Σέιν, Καλής 1, Κλήμος, Καραβιώτης, Κουρμελές, Ντε Φρέιτας 5, Χαλυβόπουλος Ιπ., Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης 1, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Χέλμης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 2, Φάρκας 2, Φάρμερ 3, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 2, Καρούντζος 2, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 2, Τοράκης 1, Λαδάς 1, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ. 1.

Λούδης: «Αποδείξαμε την ποιότητα μας, έπρεπε να παίζουμε στα πλέι οφ και όχι στα πλέι άουτ»!

Μετά το τέλος του αγώνα με το Παλαιό Φάληρο, ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Βγάλαμε με επιτυχία μια σειρά δυο παιχνιδιών που ήταν δύσκολα στο ψυχολογικό και το πνευματικό κομμάτι. Ήμασταν μια ομάδα που δούλευε όλο αυτό τον καιρό για τα πλέι οφ και έπρεπε ξαφνικά να ετοιμάσουμε την ομάδα μας για έναν αντίπαλο στα πλέι άουτ. Όποιος έχει κάνει αθλητισμό καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο». Και πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Αποδείξαμε την ποιότητα που έχει η ομάδα μας, η οποία δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται στα πλέι άουτ, αλλά στα πλέι οφ».